Restaurangen i Fabriken på Salthamn söker Restaurangansvarig Hovmästare

Jacqueline Raymond AB
Publicerad
2025-02-14
Plats
Gotland, Sweden
Kategori
Jobb Typ
Heltid  
Erfarenhet
Erfarenhet efterfrågas
Antal personer
1
Sök senast
2025-04-14
Språk
Svenska, Engelska
Körkort
JA
Källa
Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Restaurangansvarig / Hovmästare

Vi söker dig som älskar att skapa minnesvärda gästupplevelser i världsklass

2022 öppnade vi vår sommarrestaurang i Fabriken på Salthamn, strax norr om Visby .Under den hösten blev vi omnämnda i prestigefulla Forbes magazine bland ”Next Place to Eat ”

Efter ytterligare två framgångsrika somrar söker vi nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt och utveckla denna plats ytterligare. Med både Cafe, Restaurang och Event/Konsertytor finns mycket spännande att se fram emot inför sommaren 2025.

Om tjänsten

För oss är det viktigaste att du trivs att jobba i ett litet Team och ge utmärkt service till samtliga våra gäster och besökare samt att du har några års dokumenterad ledarerfarenhet från restaurang eller festvåning. En stort intresse för mat och dryck och människor ser vi som en självklarhet.

Jobbet är varierande med arbetstid både dag och kväll och du jobbar själv operativt den dagliga driften och servicen. Övriga ansvarsuppgifter för restaurang ansvarig hovmästare är:

- Ansvar för att leda dagliga driften i Restaurang

Hantera bokningar
Arbetsfördelning och daglig resursplanering
Kassahantering och Rapportering och planering
Uppdatera menyer och aktuella erbjudanden
Delta i planering och genomförande kring stora fester och evenemang tillsammans med verksamhetsansvarig

Vem är du ?

Vi tror att du älskar att jobba med människor och att vara bland gästerna där det händer och att delta. Du jobbar för att driva verksamheten framåt och delar med dig av idéer och tankar till dina kollegor. Du är välorganiserad, noggrann och stresstålig samt och har blick för detaljer.

Övriga önskvärda kvalifikationer och egenskaper:

Stark känsla för service och gästupplevelse
Intresse för mat, dryck och hållbarhet
Tidigare vana i ansvars/ledarroll
Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Erfarenhet av Trivec Kassasystem är meriterande men ej ett krav
Noggrann och organiserad
framför allt glad och positiv med hjärtat på rätt ställe

Dessvärre har vi inte möjlighet att erbjuda boende på Salthamn

Tjänsten är en säsongs anställning med start i mitten av maj fram till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning.

Tillämpa
Drag filer hit Välj fil ...
Captcha

Liknande jobb

Souschef   Stockholm, Sweden ny
2025-02-22
Serveringspersonal & bartender   Göteborg, Sweden ny
2025-02-22
Restaurangchef till Porta Via   Göteborg, Sweden ny
2025-02-22
Sommarpersonal Kock/kallskänka   Nora, Sweden ny
2025-02-22
Bartender   Stockholm, Sweden ny
2025-02-22