Hovmästare
Beskrivning
Som Hovmästare hos oss arbetar du på Restaurang Bryggan mitt i Hjo hamn. En restaurang som är det självklara målet för turister under sommarhalvåret. Med tjänsten besitter du talang för kundfokus och har ansvar för att matsalsupplevelsen för gästerna sker professionellt med gott bemötande. Du arbetar tillsammans med teamet i restaurangens alla förekommande arbetsuppgifter såsom servering, beställning, dukning, bar etc. Vårt team består sommartid av ca 25 medarbetare.
Vi ser självklart att du har erfarenhet från restaurangbranschen. Intresse för mat och vin är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare som känner igen sig i följande:
Du känner stort ansvar för din arbetsplats, är professionell och personlig i mötet med gäster och kollegor. Du är strukturerad och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Din vinkunskap ska genomsyras och föras vidare till övrig personal i den dagliga driften. Som person har du lätt att umgås med andra och genom din närvaro bidrar du till en positiv och bra arbetsmiljö.
Meriterande
Sommelierkompetens
Vinlista, planeringsvana
Sista ansökningsdagen är den 31 mars 2025.
Tjänsten pågår 1 juni – 30 aug 2025.
Lön enligt avtal eller genom överenskommelse beroende på ansvarsuppgifter.
Ansökan via mail till ansokan@restaurangbryggan.com. Märk ansökan med ”Hovmästare”.
Frågor som berör tjänsten: Tobias Gustafsson 0709-509506