Servitör/servitris till Sigtuna Stadshotell

Sigtuna Stads Hotell
Publicerad
2024-10-25
Plats
Sigtuna, Sweden
Jobb Typ
Heltid  
Erfarenhet
1-2 års erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2024-11-22
Språk
Svenska, Engelska
Källa
Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Servismedarbetare till 1909 Sigtuna Stadshotell

 

1909 Sigtuna Stadshotell söker en servismedarbetare

 

En plats väl vald för fokus, njutning och härliga matupplevelser från vårt prisade kök.

 

Vi har 115 års erfarenhet av bra möten och hjälper våra kunder att skräddarsy möten helt efter deras önskemål.

 

På vardagar ger vi 100% fokus till våra konfererande gäster för bästa service och lugn. Fredag eftermiddag och helgen igenom öppnar vi upp hela huset för alla som vill njuta av god mat, ett glas i vår lounge, härligt afternoon tea eller varför inte allt kombinerat i en lyxig weekend?

 

1909 Sigtuna Stadshotell, är vackert beläget i Sigtuna stad med Sigtuna stad på ena sida och Mälaren på den andra. Hotellet är Svanenmärkt.

 

 

 

Servitör/servitris

 

I rollen som medarbetare i vår matsal är du en kugge i restaurangens verksamhet under dina arbetspass som är frukost, lunch och middag samt våra konferensers kaffepauser. Som person ser vi gärna att du är driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du gillar att arbeta i lag och förstår din betydelse för dina kollegor. Du är intresserad av mat och vin. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!

 

Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska i tal.

Ett estetiskt sinne, dryckeskunskap och fler språk är meriterande.

 

Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Vi arbetar både vardag och helg.

 

Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Välkommen med din ansökan som du mailar till domina@sigtunastadshotell.se. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Liknande jobb

2024-10-24
Servis Stationen i Uppsala AB   Uppsala, Sweden ny
2024-10-24
2024-10-24
2024-10-24
2024-10-24