Servitör/servitris

HESTRAVIKEN HOTELL & RESTAURANG
Publicerad
2024-10-17
Plats
Gislaved, Sweden
Jobb Typ
Heltid  
Erfarenhet
2-4 års erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2024-11-15
Språk
Svenska, Engelska
Körkort
JA
Källa
Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta i restaurang eller med liknande serviceyrken, och brinner för att ge gäster den bästa möjliga upplevelsen? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter: I rollen som servitör/servitris på Hestraviken kommer du att välkomna och ta hand om våra gäster på ett professionellt och personligt sätt. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar servering av á la carte, festmiddagar och bufféer. Du kommer också att säkerställa att varje gäst får en serviceupplevelse som överträffar deras förväntningar.

Om oss: Hestraviken är ett familjeägt hotell som ligger naturskönt vid Isaberg i Småland, med en fantastisk miljö och ett brett utbud av aktiviteter året runt. Vårt hotell växer, med fler rum och en ny spaavdelning, och vi ser en stadig ökning av gäster. Vi är ett team på 40 personer som tillsammans skapar minnesvärda upplevelser för våra gäster.

På Hestraviken erbjuder vi förstklassiga upplevelser med fokus på personlig service och kvalitet. Hotellet har 49 smakfullt inredda rum och sviter, ett erkänt kök rekommenderat av White Guide, och ett sommaröppet poolområde. Vårt nyöppnade spa är inspirerat av naturen och erbjuder året runt varma utomhuspooler, bastu, relaxlounger och behandlingar.

Om dig: Vi söker dig som har ett genuint intresse för att möta människor och en positiv attityd som smittar av sig på både gäster och kollegor. Du trivs med att arbeta i team, men kan också ta ansvar och arbeta självständigt. Vi värdesätter noggrannhet, ansvarskänsla och din förmåga att hålla ett högt tempo.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. På grund av begränsad kollektivtrafik ser vi att du har körkort och tillgång till bil.

Om tjänsten: Vi erbjuder en tillsvidareanställning med varierande arbetstider, både dag- och kvällspass samt var tredje helg. Alla ansökningar behandlas löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt

Liknande jobb

2024-10-16
Servitör eller servitris DOX/DRBC   Alingsås, Sweden ny
2024-10-16
Erfaren Servitör/Servitris   Norrtälje, Sweden
2024-10-12
2024-10-12
Erfaren Servitör/Servitris   Stockholm, Sweden
2024-10-10