Servitör/servitris deltid och heltid Biljardpalatset

BILJARDPALATSET GÖTEBORG AB
Publicerad
2024-08-12
Plats
Göteborg, Sweden
Jobb Typ
Deltid  
Erfarenhet
1-2 års erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2024-09-10
Källa
Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Biljardpalatset och dess restaurang BP Brasserie är en expanderande verksamhet med hög målsättning där vi strategiskt arbetar för att bli sverigeledande i vår genre där vi strävar efter att ha en hög internationell nivå när det gäller allt i vår service, dryck och mat.

Hos oss finns det stora möjligheter för rätt person till vidare steg i karriären då vi är i en expansiv fas och där vi vill primära våra nyckelpersoner. Biljardpalatset har varit en institution i Göteborg sedan 1984 och har de senaste 10 åren gjort stora förändringar både i lokal och arbetsmässigt för att ge en positiv upplevelse för våra gäster och nu vill vi ha din hjälp till att fortsätta utvecklas.

Du som söker ska vara pigg, glad och mat- samt dryckesintresserad. Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande miljö med höga krav. Vi arbetar i ett högt tempo och kockarna lagar mat från grunden med fina råvaror och där du som vårt ansikte utåt alltid levererar ditt bästa. Vi är ett team där sammanhållningen är vår styrka!

Erfarenhet är meriterade. Sedvanliga arbetsuppgifter i en tempofyllt och högkvalitativ a la carte restaurang.

Biljardpalatset är en restaurang och nöjesrestaurang med hög ambitionsnivå där det "lilla extra" förväntas av dig. Du som söker bör vara dryck- & matintresserad, pigg och genuint intresserad av människor.

Tjänsten är förlagd till kvällar och helger och vi söker främst personer som letar efter 2-3 pass i veckan men för rätt person finns ytterligare möjlighet till timmar.

Liknande jobb

Serveringspersonal till julbord   Stockholm, Sweden ny
2024-09-20
SERVERINGSPERSONAL   Västerås, Sweden ny
2024-09-20
Serveringspersonal Kväll   Jönköping, Sweden ny
2024-09-19
Vi söker Pizzabagare 2 st   Stockholm, Sweden ny
2024-09-19
Vi söker kock 2 st   Stockholm, Sweden ny
2024-09-19