Kock med genuint intresse för mat sökes till Hotel Statt i Katrineholm AB
Beskrivning
Gillar du att tillaga god mat från grunden till lunchgästerna lika mycket som du älskar att laga en trerättersmeny till ett
bröllop eller en konferens? Vill du ge gästen en upplevelse att längta tillbaka till? Då kan du vara den vi söker! Verksamheten växer och vi behöver nu utöka vårt köksteam med en kock.
Vi erbjuder dig, förutom härliga kollegor och god gemenskap, även en stor variation i ditt arbete.
På våra enheter; Hotel Statt med Vinbaren, Festvåningen och O’Learys, vår konferensanläggning Safiren och Stora Djulö Herrgård erbjuder vi en stor omväxling i din matlagning, allt ifrån galamiddagar och banketter, till konferens- och affärsluncher.
Till oss kommer besökare från hela Sverige, och även en hel del utländska turister.
Att arbeta som kock hos oss
Som kock på Hotel Statt i Katrineholm arbetar du i köket på någon av våra enheter Hotel Statt där vi har en Vinbar, Matsalen och O’Learys, Stora Djulö Herrgård eller konferenscenter Safiren. I rollen som kock säkerställer du kvalitén i hela ledet, från förberedelsearbetet till gästens upplevelse. Du arbetar med alla sedvanliga arbetsuppgifter inom kockyrket och är behjälplig där det behövs. Du ansvarar för att gällande rutiner efterföljs och ser till att köket alltid är rent och i ordning. Dagarna ser olika ut, och för dig som gillar omväxling av både uppgifter och tider så är detta platsen för dig.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst tre års yrkeserfarenhet och självständigt kan producera och leverera luncher och middagar av hög kvalité. Du har en god kommunikativ förmåga och är en lagspelare. Du är självklart insatt i HACCP hygien- och säkerhetsföreskrifter,
och förstår därmed vikten av god hygien och renlighet – och kunnig i specialkost och allergener. Du har en positiv grundinställning där du ser lösningar på uppkomna problem. För att trivas i rollen behöver du gilla ett högt tempo, variation samt att arbeta när det är som mest att göra – dagar, kvällar och helger.
Övrigt
B-körkort krävs för tjänsten, gärna för manuell körning
Du behöver hantera svenska väl för att kunna kommunicera med kollegor & gäster
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning som sous chef, arbetsledare eller liknande
Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100 % (med inledande provanställning)
Tillsättning och lön enligt överenskommelse, men vi siktar på start i början av hösten
Vi är anslutna till kollektivavtal och är en rökfri arbetsplats
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till sarah@hotelstatt.se. Märk mejlet ”Kock”.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sarah Lagerbäck, VD. sarah@hotelstatt.se eller 0150-50441