Rival söker frukostbiträde

Hotel Rival AB
Publicerad
2024-07-23
Plats
Stockholm, Sweden
Jobb Typ
Heltid  
Erfarenhet
1-2 års erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2024-08-31
Språk
Svenska, Engelska
Källa
Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Efter en natt i egyptiska bomullslakan så strävar vi efter att våra gäster ska få en mjuk start på dagen. Rivals frukostbuffé andas kvalité mer än kvantitet.

Vi behöver nu stärka upp vår personalstyrka med ett frukostbiträde på heltid. Vi söker dig med genuint serviceintresse som är nyfiken på hotell- och restaurangbranschen och som är på jakt efter ett spännande arbete i en internationell miljö.

Vi värdesätter Din kompetens och förmåga att se saker med gästens ögon och att Du delar vår serviceidé. Vi sätter stort värde på Din personlighet och Din passion för serviceyrket! Du är utåtriktad, med glimten i ögat, positiv och är van vid ett högt tempo. Du är ordningsam och vet hur man arbetar snyggt och effektivt i en restaurangmiljö.

Arbetsuppgifterna består av att servera frukostgäster, plocka disk, hålla vår frukostbuffé i toppskick och tillreda kaffe. Du bör också ha ett intresse av mat och dryck och kunna informera våra gäster om vad de hittar på buffén. I arbetet ingår även lunchservering så viss vana av à la carte-servering är meriterande.

Som person ser vi att du är morgonpigg, har lätt för att kommunicera samt jobba tillsammans i grupp. Minimiålder 20 år. Tjänsten är på 100%, och arbetet är förlagt både vardagar och helger. Provanställning 6 månader. Lön enligt kollektivavtal.

Är Du den vi söker? Skriv genast några rader om Dig själv och bifoga Din meritförteckning.

Skicka ansökan till frukost@rival.se

Läs mer om Hotel Rival och vår verksamhet på www.rival.se.

Välkommen med Din ansökan!

 

Liknande jobb

Souschef   Göteborg, Sweden ny
2024-10-18
2024-10-18
Kock till Vemdalsfjällen   Härjedalen, Sweden ny
2024-10-18
Grillkock till Haralds Grill & Kök   Landskrona, Sweden ny
2024-10-18
Servitör/Servitris - Konstnärsbaren   Stockholm, Sweden ny
2024-10-18