Souschef

Villa Källhagen
Publicerad
2024-07-02
Plats
Stockholm, Sweden
Kategori
Jobb Typ
Heltid  
Erfarenhet
2-4 års erfarenhet
Antal personer
1
Sök senast
2024-08-30
Språk
Svenska

Beskrivning

Är du en erfaren gastronom med en passion för ledarskap? Då kan du vara den Souschef vi söker på Villa Källhagen! Nu letar vi efter en engagerad person som kan bidra till vårt kök och leda med entusiasm och kompetens.

Om oss
Villa Källhagen är en anrik och välrenommerad restaurang belägen vid vattnet med en fantastisk utsikt över Djurgårdsbrunnsviken. Villa Källhagen har 36 hotellrum, 9 konferenslokaler samt en festvåning för alla typer av tillställningar, från bröllop och födelsedagar till företagsfester och minnesstunder. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en unik gastronomisk upplevelse i en avslappnad och elegant miljö med familjär känsla. www.villakallhagen.se

Om tjänsten
Vi söker en Souschef med gedigen erfarenhet inom gastronomi och ledarskap. Du kommer att arbeta nära vår kökschef och ha en nyckelroll i att upprätthålla våra höga standarder samt leverera kvalitativa matupplevelser till våra à la carte-gäster, hotellgäster, konferensdeltagare och festbesökare. Vi värdesätter en ansvarsfull och driven person med minst 3 års erfarenhet inom liknande positioner. Kollektivavtal finns.

Vi erbjuder
• En inspirerande arbetsmiljö vid vackra Djurgårdsbrunnsviken.
• Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
• Ett engagerat och sammansvetsat team som värdesätter samarbete och innovation.
• Förmåner som friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller vill ansöka är du välkommen att kontakta vår Kökschef Jean Ferraru, jean@villakallhagen.se 

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se.

Start
Omgående, alternativt enligt överenskommelse.

Arbetstider
Varierande. Dag, kväll samt helg. 100% på plats.

Språk
Svenska (Obligatoriskt)
Engelska (Meriterande)

Liknande jobb

Souschef   Kungsbacka, Sweden ny
2024-09-18
Souschef Medelhavsmat   Båstad, Sweden
2024-09-12
2024-09-07
Kock till Simgolf Malmö   Malmö, Sweden
2024-09-02