Köksbiträde
Beskrivning
Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté.
I restaurangen har vi en mycket intressant vinkällare med många rariteter. Servisen jobbar tillsammans med våra sommelierer för att matcha vin till maten.
Att jobba med så många lokala råvaror som möjligt är vårt mål. Vi lagar all mat från grunden och har otroligt hög kvalitet på allt som serveras.
I samma hus som restaurangen finns även vår delbutik där vi säljer allt från färdig mat till presentartiklar. Du ska ha minst 1 års erfarenhet i kök.
Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
Du måste ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
Lammet & Grisen har extremt mycket gäster = högt tempo varje kväll. Vill Du ägna dig åt skidåkning på dagarna och ett kul och utvecklande restaurangjobb på kvällarna? Vill Du få många nya likasinnade vänner för livet, och en kanonbra kick i din karriär i restaurangbranschen? Då ska du söka jobb på Lammet & Grisen!
Arbeta i köket:
Vi har olika stationer där man jobbar som team med bl a:
Tranchering - förbereder i köket, trancherar kött till våra gäster
Stek - steker och tillhandahåller allt kött till våra tranchörer
Tillbehör - förbereder och tillagar alla tillbehör som serveras till våra filéer
Kallskänk - förbereder och ansvarar för alla förrätter, varmrätter och desserter
Disk - superviktig tjänst som ser till att det alltid finns ren disk
Butik - säljer chark, ost, presentartiklar m.m. i vår butik
Sälenkrogen öppnar i början av december och stänger i slutet av april.
Det finns möjlighet att följa med oss till Öland juni - augusti.
Anställningsvillkoren är förmånliga.
Vi har personalboende.
Kolla in oss på webben: www.lammet.nu