Kock sökes
Beskrivning
Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innanför huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet som värnar om det hållbara genom att vara en tillsatsfri enhet, vi bakar, saftar och syltar, vevar glass och lagar vår mat från grunden.
Våra rätter är tillagade efter säsong, tradition och god teknik, vi är duktiga på det vegetariska köket och det vilda köttet.
Dagtid kan man se Gubbhyllan som ett matkafé och kvällstid tar Gubbhyllan emot privata sällskap för middagar eller matlagnings aktiviteter.
Du är: Serviceinriktad, genuint matintresserad och har gästfokus ut i fingerspetsarna. En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad. Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga. Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam.
Vi tror att du har:
Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.
Arbetat självständigt i kök.
Erfarenhet av att hålla rent och snyggt, god hygien.
Kunskap, gärna utbildning inom näringslära.
Kunskap, gärna mat och vin i kombination.
Kunskap om ekologi och säsong.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska, arbetat eller studerat utomlands. Att kunna kommunicera flytande på svenska och engelska är ett krav då all personal har mycket gästkontakt både via telefon och möten i restaurangen.
Arbetstid: Tjänsten är heltid. Schemalagd arbetstid.
Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. Förutom intro och igång start av tjänsten går du på schema, det ingår i tjänsten att både jobba dag och kväll samt helg.
Tillträde: Omgående
Fysik: God hälsa och fysik, tunga lyft förekommer.
Samtliga anställda får: Serviceskola och mat- & vin grundutbildning.
work@mittmatrike.se