Kockar/kallskänkor Sommarsäsong 2019
Beskrivning
Du bör vara 21 år , ha utbildning inom kök och gärna minst 3 års yrkeserfarenhet inom restaurangkök.
Du arbetar i ett lag om 3-5 personer, du skall klara av att arbeta under press samtidigt som rätterna håller hög kvalité både smak- & utseendemässigt.
Då vi arbetar mycket med fisk- & skaldjur är kunskap och erfarenhet om detta ett plus - Självklart är du ung till sinnet
För att din ansökan skall kunna bearbetas behöver vi följande:
Ett kortfattat personligt brev och ditt CV.
Lite information till dig som söker jobb till sommaren:
Vi har en intensiv period från midsommar fram till först veckan i augusti. Därför behöver du finnas på plats och inte vara bortrest under denna period, speciellt inte under onsdagar till lördagar.
Vi har kollektivavtal via VISITA (ett så kallat "hängavtal"
MERITERANDE
Kallkök
Varmkök
Arbetslivserfarenhet
Kock, à la carte:2-4 års erfarenhet
Kallskänka:2-4 års erfarenhet
Dina arbetsuppgifter
Arbete i våra kök, dag- och kvällstid.
Vi söker dig som har minst några års yrkeserfarenhet från á la carte kök och storkök.
Du arbetar i ett lag om 3-5 personer, du skall klara av att arbeta under press samtidigt som rätterna håller hög kvalité både smak- & utseendemässigt.
Under perioden september-maj är det i huvudsak beställningsveksamhet och julbord som gäller och under sommarperioden juni-augusti jobbar med 2 à la carte kök.
Våra två kök under sommaren:
- Societén - Huvudköket
- Bodegan - Eget beredningskök
>> Vi kan vara behjälpliga med att till självkostnadspris erbjuda bostad / gruppbostad under din arbetstid på Societén.
Varmt välkommen med din ansökan!