Sous Chef
Beskrivning
Som sous chef på Bokenäset assisterar du vår restaurangchef i köket genom att tillsammans med denne skapa menyer och matupplevelser utöver det vanliga. I arbetet igår att planera, köpa in, förbereda, tillaga och presentera maten på ett tilltalande sätt. Tillsammans med kockar, kallskänka & servispersonal utgör ni restaurangteamet i Västersalt & Fröken Esters Skafferi.
Du är en social person med bra ordning och reda. Du har passion för matlagning och bakning samt förståelse för vad gästen värderar. Du har förståelse och intresse för verksamhetens koncept framför allt inom mat & dryck, men även som helhet.
Du strävar efter att efterleva och utstråla bolagets värdeord:
FAMILJÄR – ENGAGERAD – GENERÖS – NYFIKEN – VÄLKOMNANDE – PERSONLIG - PASSIONERAD
MERITERANDE
Svenska
Engelska
Mat/vin
Bordsservering
Ange referens Ansökan: Sous Chef.
Om oss:
I hjärtat av Bohuslän, med natur och hav som största tillgång finns en liten by. Till Bokenäset kommer gäster dagligen för avkoppling, utveckling och inte minst för den fantastiska omgivningen. Bokenäset Hotell & Konferens ligger beläget 1 timme norr om Göteborg, 2,5 timme söder om Oslo och 15 min från E6:an. Bokenäset är en fullservicedestination som erbjuder hotell, restaurang, café & bar, konferensanläggning, spa, gästhamn, aktiviteter och evenemang – året om! Varmt välkommen att bli en del av Bokenäsfamiljen!