Frukostpersonal Vintern 2018/19
Beskrivning
Edsåsdalen är en genuin fjällby i södra Årefjällen som erbjuder naturupplevelser i en lugn atmosfär. Byn ligger 20 min från Åre, vid foten av Renfjället. I matsalen tar vi ca 110 gäster där vi erbjuder bland annat frukost och lunchbuffé samt en 3-rätters middagsbuffé. Vi arbetar mycket med lokala råvaror så som ren, älg, röding samt nöt- och griskött som gärna får vara ekologiskt eller Kravmärkt. Att få god och vällagad mat är en stor del av våra gästers upplevelser och förväntningar. Lobbybar där våra hotell- och dagsgäster träffas över en drink, vinglas, öl eller en fika. Gillestugan med sin genuina bar och dansgolv från 1930-talet. Här vi after-ski och uppträdanden under säsongen. Våra gäster är en blandning av barnfamiljer, par, grupper och konferenser. Daggäster från våra fina skidsystem med liftar, längd- och turspår samt en skidskytteanläggning. Besök gärna vår hemsida för mer information om Edsåsdalen.
Vi söker personal för vintersäsongen 2018/19 med start 17/12 - ca 30/4 Med möjlighet till timanställning under oktober-säsongens start. Svenska i tal och skrift.
Vid behov erbjuder vi dig ett boende i eget rum från 1200 kr/månad. 100 meter till jobb, liftar och spår.
Vi söker just dig som är erfaren frukostvärdinna/värd eller servitör/servitris som platsar för tjänsten. Du är personlig, flexibel och fungerar bra tillsammans med andra. Gällande språkkunskaper skall du kunna behärska svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom servicebranschen, du skall vara rätt person för uppdraget, serviceinriktad, glad och utåtriktad.
Arbetstid: Start kl. 06.00 på morgonen till kl. 14.00 på eftermiddagen. Ditt ansvar är att se till att våra gäster får en riktigt bra start på dagen när de njuter av vår frukost. Frukosttjänsten hos oss är ett trevligt och intensivt jobb för dig som vaknar tidigt om mornarna med ett leende på läpparna. Du bör ha blick för att hålla en hög standard och ha rent och snyggt omkring dig. När frukosten är undanplockad och förberedd för nästa dag är det dags att plocka fram lunchen, serva, fylla på, byta ut, hålla rent och skapa en trevlig miljö och ha ett glatt bemötande till våra gäster. Café med lättare rätter och våffelbuffé. Bar med alla våra goda kalla & varma drycker
Ange referens "Frukost".