Restaurangchef
Beskrivning
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. Du är en ledare som är lyhörd för både gäster och kollegor. Du samarbetar väl med andra och har en god förmåga att fördela arbetsuppgifter på ett effektivt och inspirerande sätt. Du har god självinsikt och högt driv. Du har ett stort intresse för mat och dryck. Du har hela ansvaret för att konceptet följs och utvecklas, ansvaret för restaurangens lönsamhet i allt från att försäljningen optimeras samtidigt som du har en bra kostnadskontroll, men det absolut viktigaste är att du skapar och leder ett engagerat team av medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar och ställer därför krav på att du har en stark egen drivkraft och stort ansvarskännande. Tjänsten är heltid med varierade arbetstider, både dag, kväll samt helger. Meriterande är om du har minst tre års erfarenhet av att leda en restaurangverksamhet och har en mycket god ekonomisk förståelse.
Dina uppgifter.
I tjänsten som restaurangchef har du fullt ansvar för hela driften av restaurangen. Du ansvarar för budget, resultat, kvalité och service. - daglig drift inklusive tillredning av mat - underhåll - försäljning - inköp - ansvar för utrustning, inredning och lokalens skick - beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna - säkerställa att leveranserna blivit rätt - följa de hygienkrav som finns för restaurangverksamhet - hålla en hög renlighet både i kök, bar, allmänna samt personalutrymmen - säkerställa att övrig personal följer företagets riktlinjer - ansvar för ny personal - schemaläggning samt ansvar för att lösa sjukfrånvaro - ansvar för personalkostnader - arbetsmiljöansvar
Individuell lönesättning
Lite om oss,
American Steakhouse Burgers klassas av många som ett av Uppsalas bästa hamburgerhak. Vi är ett företag under utveckling och för rätt person finns det mycket goda chanser att utvecklas inom företaget. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, kvalitét och en vilja att ständigt utveckla sig själv och företaget.
Ange referens Restaurangchef.